Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Flink

We zijn prima op elkaar ingespeeld

Flink is de grootste flitsbezorger van Nederland. “We opereren vanuit zo’n vijftig locaties,” zegt Kevin van der Knaap, Senior Property Manager Benelux. In sommige grote steden is Flink op meerdere plekken aanwezig. “Dat is nodig voor onze belofte: al je boodschappen, direct bezorgd.”

De geografische locatie is doorslaggevend bij een nieuwe vestiging. “Dit leidt tot een grote verscheidenheid: op een industrieterrein, in een voormalige sportschool of een scheepvaartloods.” Om expansie mogelijk te maken, is bij ingebruikname van locaties snel schakelen essentieel. Ook voor ons als partner. 

Van den Pol installeerde al meer dan dertig Flink-locaties. “Ze zijn verantwoordelijk voor de E-voorzieningen, verlichting, data en voorbereidingen voor de beveiligingsinstallatie,” aldus Van der Knaap. “Bij een nieuwe vestiging weet Van den Pol op basis van onze tekening precies welke voorzieningen nodig zijn. Hun plan vergt amper aanpassingen; we zijn prima op elkaar ingespeeld. Ook bij onverwachte gebeurtenissen als stroomuitval schakelen ze adequaat.”

Volgens Van der Knaap laat Van den Pol dezelfde flexibiliteit en snelheid zien die ook Flink kenmerkt. “Ze denken mee en komen altijd met een solide oplossing. Ook als het gaat om een tijdelijk alternatief zodat we volgens planning live kunnen gaan. Snel daarna volgt dan de definitieve voorziening.”


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Flink

Plaats:
Utrecht

Opgeleverd:
2022

Opdrachtgever:
Flink B.V.