Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Onderhoud verlichting The Sting

Onder The Sting Companies vallen naast The Sting ook Costes, Cotton Club en Distrikt. In de ruim honderd winkels van de modeketen hangen tienduizenden lampen. Traditionele verlichting krijgt de voorkeur. “Als het gaat om presentatie en uitstraling doen wij geen concessies,” zegt facility manager real estate Chris Schellekens.

Retail is detail; alles moet kloppen. “Voor elke nieuwe winkel maakt een lichtarchitect een ontwerp en ziet scherp toe op de uitvoering ervan.” Om verlichting ook daarna in topconditie te houden, doet The Sting al jarenlang een beroep op GRB. “Daarvoor waren er vaak storingen en uitval; reparaties werden ad hoc uitgevoerd. GRB zorgt voor planmatig onderhoud en vervanging. Zij hebben letterlijk alle lampen in alle winkels in kaart. Locaties worden volgens een vast schema bezocht en up-to-date gebracht. Regelmatige rapportage geeft inzicht in de status en planning.”

Medewerkers zijn het visitekaartje van GRB, benadrukt Schellekens. “Hun monteurs zijn actief tijdens winkeltijden. Ze werken snel en accuraat, zijn vriendelijk en beperken overlast tot een minimum.”

www.grbverlichting.nl


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Onderhoud verlichting The Sting

Plaats:
Utrecht

Opdrachtgever:
The Sting Companies

Bijzonderheden:
Traditionele verlichting, planmatig onderhoud, gebruik van Mastercolour CDM- Evolution lampen