Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

149 + 250 appartementen Camelot Campus - Reykjavik

Ontwikkelende bouwer De Vries en Verburg realiseerde twee wooncomplexen in het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Camelot Campus 030 bevat 250 studio’s voor studenten en jongeren.

Alle units zijn voorzien van vloerbedekking, meubels en keuken. De commerciële ruimtes op de begane grond zijn deels in gebruik bij eigenaar Camelot. Het naastliggende gebouw Reykjavik telt 149 appartementen. Deze variëren in grootte, zijn casco opgeleverd en allemaal verhuurd.

Van den Pol was verantwoordelijk voor de complete E-installatie, verlichting, intercom plus brandmeldinstallatie in de parkeergarage. Op de daken staan 274 zonnepanelen. “Ook Ledverlichting draagt bij aan de duurzaamheid, net als bewegingsmelders in de parkeergarage,” zegt Rick Schakel, projectleider namens De Vries en Verburg. Hij ziet Van den Pol’s brede specialisatie als groot voordeel. “Dit zorgt voor één aanspreekpunt met veel kennis van zaken.”

Het bouwtempo lag hoog. “Beide objecten waren vrijwel tegelijkertijd gereed. Gaandeweg de uitvoering nam de druk toe met de krappe bouwplaats als extra uitdaging. Toch is het gelukt volgens planning op te leveren. Snelheid en kwaliteit gingen hand in hand.”


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
149 + 250 appartementen Camelot Campus - Reykjavik

Plaats:
Leidsche Rijn - Utrecht

Opdrachtgever:
de Vries en Verburg

Bijzonderheden:
250 studio's voor studenten en jongeren, 149 appartementen, 274 zonnepanelen, E-installatie, Ledverlichting, intercom plus brandmeldinstallatie parkeergarage,