Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Boekhandel Donner

Nieuwe toekomst voor Rotterdams icoon.

Met een historie van ruim honderd jaar is boekhandel Donner een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. Marjan Schoonderwoerd en Eelco Zuidervaart zijn twee van de vijf medewerkers die het initiatief namen voor een doorstart en nu samen de directie vormen. De locatie aan de Coolsingel wordt ingrijpend verbouwd. “Omdat de winkel in gebruik blijft, is het passen en meten. Telkens zijn delen vrijgemaakt voor werkzaamheden, afdelingen verplaatst en routes aangepast.”

De diagonale Ledverlichting springt in het oog. “Licht luistert nauw; het moet helder zijn zonder steriel te worden.” Voor de aanleg is Van den Pol verantwoordelijk. Net als voor alle elektra, data en voedingen voor voorzieningen als roltrap en rolluiken. De verbouwing vereist veel flexibiliteit. “Van den Pol gaat hier uitstekend mee om. Er wordt goed gecommuniceerd en je merkt dat zij vertrouwd zijn met winkelverbouwingen waar altijd druk op de ketel staat. Die instelling is voor ons van grote waarde.” Als de werkzaamheden in 2019 zijn afgerond, is Donner de grootste boekhandel van Nederland.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Boekhandel Donner

Plaats:
Rotterdam

Opdrachtgever:
Boekhandel Donner

Bijzonderheden:

Tijdens verbouwing ging de verkoop gewoon door. +/- 4000 m2