Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Olympic Fruit stimuleert elektrisch rijden

Passie voor details

Olympic Fruit is een opvallende speler in de dynamische wereld van groente en fruit. Jaarlijks vinden miljoenen colli hun weg naar binnen- en buitenland via het bedrijfspand in Barendrecht. Van den Pol neemt het onderhoud voor zijn rekening en ondersteunt de duurzame ambities van Olympic Fruit. Doelstelling van Olympic Fruit is om de uitstoot van CO2 substantieel terug te dringen. “Dat gebeurt onder meer door elektrisch rijden te stimuleren. Voor auto’s die aan vervanging toe zijn komen waar mogelijk ‘groene’ voortuigen terug. Om de duurzame mobiliteit van gasten en medewerkers te faciliteren, heeft Van den Pol op de parkeerplaats drie dubbele laadpalen gerealiseerd.” De installateur adviseerde over de beste oplossing ook met het oog op de toekomst.

“Bij de aanleg is rekening gehouden met uitbreiding; er is plek voor in totaal tien laadpalen. Verder is gekozen voor een ruime capaciteit. Indien nodig kunnen in de toekomst tien Tesla’s tegelijk worden opgeladen.

Onder het motto “passie voor details” is Olympic Fruit wereldwijd op zoek naar de beste kwaliteit. “Overal waar fruit en groente groeit, kopen wij in,” zegt facilitair manager Piet de Ruiter. Zo’n tien jaar geleden betrok Olympic Fruit een pand in Fresh World Barendrecht, een toonaangevend Europees verscentrum. Met 12.000 m2 en 37 laaddocks is hier voldoende ruimte voor de groeiende activiteiten. “Van den Pol was betrokken bij de nieuwbouw en is sindsdien onze vaste onderhoudspartner voor onder meer E-installatie, beveiliging en verlichting,” aldus De Ruiter.

Die samenwerking verloopt naar volle tevredenheid. “De mensen van Van den Pol kennen de installaties als geen ander. Bij storingen of calamiteiten wordt snel gereageerd. Communicatie verloopt efficiënt en de monteurs zijn kundig; zij verstaan hun vak.”

“De mensen van Van den Pol kennen de installaties als geen ander.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Olympic Fruit stimuleert elektrisch rijden

Plaats:
Barendrecht

Opdrachtgever:
Olympic Fruit

Bijzonderheden:
3 dubbele laadpalen vaste onderhoudspartner