Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Muziekids Prinses Maxima Centrum - Armin van Buuren Studio

Muziekids helpt kinderen hun ziekte vergeten

Afleiding en plezier bezorgen aan kinderen die in een ziekenhuis verblijven. Dat is de doelstelling van Muziekids Studio’s. De vrolijke kleuren en frisse uitstraling springen direct in het oog. In de studio’s staan allerlei instrumenten, een heus podium met verlichting en professionele opnameapparatuur. “Kinderen kunnen er muziek maken en opnemen, alleen of met medepatiëntjes,” zegt Dick Schalkwijk, verantwoordelijk voor ontwerp, bouwzaken en corporate identity bij Muziekids. “Zo komen zij in een andere wereld, kunnen even hun ziekte vergeten en weer gewoon kind zijn.”

Naast de eerste studio in het Blaricumse Tergooi-ziekenhuis zijn er Muziekids-vestigingen in het ETZ Elisabeth (Tilburg) en het gloednieuwe Prinses Máxima Centrum te Utrecht, gespecialiseerd in kinderoncologie. Respectievelijk Guus Meeuwis en Armin van Buuren verbonden als ambassadeur hun naam aan deze Muziekids Studio’s.

Van den Pol is een van de bouwpartners van Muziekids. “Zij dragen ons een warm hart toe,” zegt Schalkwijk. “In Tilburg hebben de bouwpartners zelfs al hun werk kosteloos uitgevoerd. En bij de studio in het Máxima Centrum rekenen zij alleen de kostprijs.”


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Muziekids Prinses Maxima Centrum - Armin van Buuren Studio

Plaats:
Utrecht

Opdrachtgever:
Verwol Projectafbouw B.V.