Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Hotel Twenty Seven en restaurant Bougainville

Gasten in TwentySeven ontbreekt het letterlijk aan niets. In het nieuwe hotel van Eric Toren aan de Dam in Amsterdam draait alles om gastvrijheid, service en luxe. Opdracht voor Van den Pol: techniek zo installeren dat zelfs de meest verwende hotelgasten tevreden zijn. Van den Pol realiseerde onder meer de E-installaties, datanetwerk, brandmeldinstallatie en verlichting. Die is net als het klimaat via een domoticasysteem te bedienen. Met iPads zijn verschillende lichtscenes in te stellen.

Geen suite in TwentySeven is gelijk. “Dat vereist een installateur die ervaren en flexibel is,” zegt Toren. “Maar wat hier vooral wordt gevraagd, is het vermogen je te verplaatsen in de eindgebruiker, in het hotel én in onze gasten. Of zij nu op leeftijd zijn en niets met apparatuur hebben of jong en verzot op de allernieuwste gadgets, iedereen moet zich hier prettig voelen. Installaties moeten doordacht zijn, makkelijk te bedienen en op hoog niveau bijdragen aan comfort en welbevinden.”

www.twentysevenhotel.nl


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Hotel Twenty Seven en restaurant Bougainville

Plaats:
Amsterdam

Opdrachtgever:
Bouwbedrijf Steenbeek

Bijzonderheden:
E-Installaties, Datanetwerk, brandmeldinstallatie, Domoticasysteem