Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

​Mitros maakt goed wonen mogelijk

Schoon, heel en veilig

Mitros is een prominente speler op de huisvestingsmarkt in Midden-Nederland. De woningbouwvereniging heeft ruim 30.000 betaalbare woningen in Utrecht en Nieuwegein onder haar hoede. Dit betekent dat één op de vijf inwoners van beide steden in een Mitros-woning woont. Van den Pol helpt de corporatie om al dit vastgoed in goede conditie te houden.

“Onze verantwoordelijkheid is dat alle woningen schoon, heel en veilig zijn,” zegt teammanager onderhoud bij Mitros. Voor elektrotechniek is Van den Pol geselecteerd als vaste partner. “Hun monteurs worden ingezet bij servicewerkzaamheden en storingen. Bijvoorbeeld de reparatie van elektra, verlichting en intercominstallaties.”

Na een reparatie worden Mitros-huurders steekproefsgewijs gebeld over hun ervaringen of ze krijgen een beoordelingsformulier per mail. “De monteurs van Van den Pol scoren daarbij steevast hoge cijfers.” De positieve respons heeft er mede toe geleid dat de installateur sinds kort ook het onderhoud van de beveiligingsinstallatie op het Mitros-hoofdkantoor voor zijn rekening neemt.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
​Mitros maakt goed wonen mogelijk

Plaats:
Utrecht-Nieuwegein

Opdrachtgever:
Mitros

Bijzonderheden:
24 uurs dienst positieve respons huurders ook onderhoud beveiligingsinstallatie