Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Margrietschool Woerden Schoolvision

Schoolvision: Uniek Verlichtingssysteem voor scholen

Bij nieuwbouw kiezen gemeenten en schoolbesturen voor intergrale toepassing van SchoolVision. Schoolvision voorziet in vier speciale scènes , (standaard, concentratie, energie en rust), waarbij de lichtkleur en de lichtintensiteit wisselen. Zo ook bij de Margrietschool in Woerden.

Op basisscholen werkt de scène 'concentratie' het best als concentratie vereist is. In het voortgezet onderwijs werkt de scène 'rust' daarvoor soms beter.

Leerkrachten kunnen zelf de verlichting in hun lokaal aanpassen om er de juiste sfeer te scheppen. Wetenschappelijk onderzoek door de Universiteit Twente heeft aangetoond dat er gemiddeld 18% hoger wordt gescoord op concentratietests, dat de motivatie op langere termijn toeneemt, dat de waardering van leerlingen stijgt en dat het coöperatief leergedrag positief wordt beïnvloed bij de 'rust'-instelling.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Margrietschool Woerden Schoolvision

Plaats:
Woerden

Opdrachtgever:
SPCO Groene Hart

Bijzonderheden:
Schoolvision