Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Landgoed De Horst Driebergen

Op landgoed De Horst in Driebergen heeft Baak Hospitality een uitbreiding van de bestaande gebouwen gerealiseerd. Van den Pol Elektrotechniek verzorgde het installatiewerk voor een kantoor/vergadergebouw, twee logiesgebouwen met in totaal veertig hotelkamers en een theaterzaal voor 200-500 bezoekers. Het Maitland-theater, vernoemd naar Baakoprichter Charles Maitland, is een volledig rond gebouw met veel beton en glas dat als een schijf uit het maaiveld oprijst.

De logiesgebouwen staan op palen. Van den Pol Elektrotechniek verzorgde de installatie van alle elektra, het inbraakalarm, de brandmeldinstallaties en de voorbereiding voor het lichtbesturingssysteem in de theaterzaal. Met het oog op energie-efficiency zijn in alle gebouwen sensorschakelingen aangebracht. De hotelkamers hebben moderne kaartschakelingen. Aan het project dat in het voorjaar van 2012 is afgerond heeft Van den Pol Elektrotechniek twee jaar gewerkt.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Landgoed De Horst Driebergen

Plaats:
Driebergen

Opdrachtgever:
Landgoed de Horst

Bijzonderheden:
n.v.t.