Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Little C - 315 appartementen

Als vertrouwde co-maker is Van den Pol Elektrotechniek actief op meerdere woonprojecten van ERA Contour. Een daarvan is Little C. Little C kenmerkt zich door een grote variëteit. "Appartementen, lofts, studio's, geen woning is hetzelfde. Een aantal bewoners koos voor het slimmer woningconcept dat Van den Pol aanbiedt. "Dit pakket wordt steeds populairder, "aldus Bob Oostendorp, Business Unit Leider Woningbouw.

"Via een app kunnen bewoners onder meer lichtscènes inschakelen en verlichting op afstand bedienen. Ook bevat een slimme woning bewegingssensoren die zorgen voor energiebesparing en comfort. Smart LED-verlichting draagt bij aan duurzaamheid. Ook de brandmeldbeveiliging van de vluchtwegen namen wij voor onze rekening."

Little C is een stukje New York in Rotterdam. Het omvat vijftien gebouwen met 315 loftappartementen, plus onder meer een parkeergarage, bedrijfsruimte en horeca. Bouwplaatslogistiek en planning luisterde dus nauw. Ook de stedelijke omgeving had impact. Zo was de aanvoer van materialen strak geregeld. Grote steden zijn voor ons vertrouwd terrein. De ruimte op de bouwplaatst is vaak beperkt, bereikbaarheid vormt een uitdaging. Maar met onze ervaring hebben we hiervoor slimme oplossingen ontwikkeld zodat we ook in drukke steden zoals Rotterdam prima uit de voeten kunnen. 

 

Beeldmateriaal via ERA Contour - Ossip


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Little C - 315 appartementen

Plaats:
Rotterdam

Oppervlakte:
10.000

Opdrachtgever:
ERA Contour