Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Liemès Fooddistrict

Elf keukens onder één dak

Liemès is een nieuw foodconcept met een grote culinaire variatie. Initiatiefnemer Ed Binders is oprichter en dga van Amac, de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. "Drijfveer is mijn  persoonlijke pasie voor goed, onderscheidend eten."

Liemès bevindt zich in The Wall langs de A2 bij Utrecht, onder het Amac-hoofdkantoor. "Op 1.500 m2 bieden elf verschillende keukens voor elk wat wils. Van Aziatische keukens tot burgers, van Spaans tot hopelijk  want een persoonlijk favoriet - Arabische/Ottolenghi keuken. " Restaurateurs worden volledig ontzorgd. "Wij regelen alles, van meubilair en bediening tot de spoelkeuken.

Van den Pol is vaste partner van Amac en installeerde ook het hoofdkantoor in The Wall. In Liemès was Van den Pol verantwoordelijk voor de complete E-installatie en verlichting. "Er ligt hier zeker 15 kilometer aan kabels. Omdat The Wall gasloos is, wordt op inductie gekookt. Het vaststellen van het benodigde totale vermogen was best een uitdaging. Elke keuken heeft een groepenkast. Ook hierbij laten we niets aan het toeval over. "

 

Beeldmateriaal o.a. Miss Publicity - Rein Rambaldo - Rene Bouman


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Liemès Fooddistrict

Plaats:
Utrecht

Opgeleverd:
2020

Oppervlakte:
1.500 m2

Opdrachtgever:
CLCK B.V.

Bijzonderheden:

Gasloos 

The Wall

11 keukens onder 1 dak