Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Kantoorruimte Tétris - Parnassus toren

Tétris realiseert turnkey kantoorruimte in Parnassus Toren

Tétris Design & Built ontwerpt en realiseert interieus van kantoren, winkels, en hotels. In de Amsterdamse Parnassus Toren was Tétris in opdracht van WeWork verantwoordelijk voor vier verdiepingen turnkey kantoorruimte. Deze worden verhuurd aan Zoom Video Communications, een Amerikaans bedrijf dat externe vergaderdiensten aanbiedt via de cloud. 

"Bij een eerder project in hetzelfde gebouw deden wij al ervaringen op met Van den Pol," vertelt Daan Dam, Senior Project Manager bij Tétris. "Zelf ken ik het bedrijf vanuit een vorige functie als prima partner. Ook belangrijk: Van den Pol was als installateur betrokken bij de ingrijpende renovatie van de Parnassus Toren. Het gebouw heeft dus geen geheimen voor ze en dat is een groot voordeel."

Voor Zoom realiseerde Van den Pol de E-voorzieningen, brandmeld- en beveiligingsinstallaties plus verlichting. De werkzaamheden zijn in korte tijd uitgevoerd. "De hands on-benadering van Van den Pol was daarbij van grote waarde. Ze communiceren open en direct en komen met pragmatische oplossingen. In de eindfase heeft Van den Pol veel zaken rechtstreeks afgestemd met de opdrachtgever. Dit lagen we met een gerust hart aan ze over; er is alle vertrouwen in hun specialisme.

 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Kantoorruimte Tétris - Parnassus toren

Plaats:
Amsterdam

Opdrachtgever:
Tétris Design & Built