Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Bieze Food Group

Gedeelde gedrevenheid bij Bieze Food Group

Bieze Food Group bestaat ui twaalf voedselproducerende en - verhandelende bedrijven. Er zijn zes fabrieken verdeeld over Nederland en België. "Duurzaamheid zit hier in het DNA," aldus facility manager Jos van Zijl.

Van den Pol zet bij Bieze Food Group zowel de discipline Industriële Automatisering asl expertise op het gebied van verduurzaming in. Bij de productievoorzieningen van EPOS, het bedrijfsonderdeel dat smaakmakers produceert, vervangt Van den Pol de bestaande verlichting door led. En de daken van de vestiging in Nijkerk zijn door Van den Pol voorzien van bijna  3.000 zonnepanelen. "Je merkt dat het echte specialisten zijn, "zegt Van Zijl. "Slim gebruik van daken op zowel het bestaande pand als de nieuwbouw zorgt voor een optimale opbrengst."  

Bij Bieze Food Group en Epos draait alles om smaak. "Daar ligt onze passie. Bij Van den Pol herken ik een zelfde gedrevenheid als het erom gaat, machines en processen beter laten functioneren. Bij hun advies staan structurele oplossingen centraal. Geen noodverbanden voor de korte termijn maar een aanpak waarmee we jaren vooruit kunnen. Dat sluit naadloos aan bij onze filosofie". 

Het hele interview met Jos van Zijl is te lezen in onze PULS uitgave voorjaar 2020 .

 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Bieze Food Group

Plaats:
Nijkerk

Opdrachtgever:
Bieze Food Group

Bijzonderheden:

* 3.000 Zonnepanelen 
* Led verlichting
* 680 modules LONgi Solar 310Wp per stuks
   ( totaal 210,80 kWp )
* 4 omvormers 50kW- fabrikaat SMA type CORE 1
* Montagesysteem_SunBeam_symetrical 2300
* 108 Ton CO2 reductie per jaar
* SDE+ subsidie is toegekend