Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Camerabeveiliging bij VvE De Harmonie

Alex van Hout is een van de bewoners van de binnentuin in Parkhaven (Utrecht). Voor de VvE van de gemeenschappelijke binnentuin was hij de kartrekker bij een uitbreiding van het bestaande camerasysteem. "Belangrijkste doelstelling was om het gevoel van veiligheid bij de bewoners te vergroten. Hiertoe moesten alle deuren van de gemeenschappelijke parkeergarage onder cameratoezicht komen. "

Na een oriëntatie bleek Van den Pol een geschikte partner voor het project. Randvoorwaarde daarbij was dat de acht bestaande analoge camera's operationeel zouden blijven."Uitdaging voor Van den Pol was om deze samen met de nieuwe IP-camera's te integreren in één installatie. Daar zijn ze prima in geslaagd. De beloofde kwaliteit is in de praktijk dan ook daadwerkelijk gerealiseerd."

Het camerasysteem draait al ruim anderhalf jaar en functioneert naar behoren. "De camerabeelden zijn regelmatig gebruikt, bijvoorbeeld bij politieonderzoek naar aanleiding van fietsendiefstal. Daarbij valt wel op dat er veel kwaliteitsverschil is tussen analoge en IP-camera's. Daarom onderzoeken we samen met Van den Pol of een deel van de oude camera's alsnog door nieuwe vervangen kan worden."


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Camerabeveiliging bij VvE De Harmonie

Plaats:
Utrecht

Opdrachtgever:
VvE De Harmonie