Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Huur-koop De Alliantie Blok 12a

In opdracht van Jan Snel realiseerde Van den Pol de installaties in Wijburg, een nieuwbouwcomplex met 147 semipermanente woningen voor corporatie de Alliantie. “De units zijn bedoeld voor zowel studenten als statushouders,” zegt projectleider Sebas L’Ortye. Dergelijke prefabwoningen zijn voor Van den Pol vertrouwd terrein.

“Dit is ons vijfde vergelijkbare complex voor Jan Snel. Samen vormen we een geoliede machine die in tien weken een compleet woningcomplex neerzet.” Optimalisatie is een vanzelfsprekend proces. “We blijven bezig met verbetering en finetuning.”

Bij Wijburg was Van den Pol verantwoordelijk voor alle E-installaties inclusief verlichting, intercom- en brandmeldvoorziening. Op het dak liggen 132 zonnepanelen. “We bereiden onze installaties zoveel mogelijk voor in de werkplaats van Jan Snel. Met 4,5 meter zijn deze woningen breder dan bij eerdere projecten. Er was hierdoor meer installatiewerk nodig op locatie.”

Het complex is full Led en all electric. “Om de omvang van de benodigde hoofdaansluiting te bepalen, was het nodig het gelijktijdige gebruik van de installaties in te schatten. Met het oog op veiligheid is voldoende dimensionering cruciaal. Nu de woningen in gebruik zijn, blijkt onze aanname prima te kloppen.”

Fotografie Jan Snel Bouw B.V

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Huur-koop De Alliantie Blok 12a

Plaats:
Amsterdam

Opdrachtgever:
Jan Snel Bouw B.V.

Bijzonderheden:
Full Led, All electric, 132 zonnepanelen, E-installaties inclusief verlichting, intercom- en brandmeldvoorziening.