Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Dept

Dept heeft een voorkeur voor gebouwen met een industriële look and feel zoals het Amsterdamse hoofdkantoor. De verbouwing van een verdieping betekende een eerste kennismaking met Van den Pol.

Dept Agency is actief op het snijvlak van ontwerp, digitale techniek, data, (digital) marketing, strategie, branding en e-commerce. De dienstverlening gaat van sites en apps tot campagnes op social media, zoekmachineoptimalisatie en -advertising. Het bedrijf werkt voor opdrachtgevers van naam: Bol.com, Rituals, Eneco, Amazon en Philips.

Gezien de snelle groei in binnen- en buitenland beschikt Dept over een aansprekende succesformule. Het zorgt voor veel dynamiek op huisvestingsgebied. “Rode draad is dat onze kantoren plezierige locaties moeten zijn; we willen dat mensen zich thuis voelen,” zegt Tom Lawrence, verantwoordelijk voor huisvesting.

Dept heeft een voorkeur voor gebouwen met een industriële look and feelzoals het Amsterdamse hoofdkantoor. De verbouwing van een verdieping betekende een eerste kennismaking met Van den Pol. “Zij realiseerden er de E-, data- en alarminstallatie. Dat beviel goed en sindsdien is Van den Pol regelmatig bij Dept actief, zowel in Amsterdam als in ons Rotterdamse kantoor. Onder meer is verlichting vervangen door Led en werd een wifinetwerk aangelegd.” Lawrence prijst de adequate communicatie. “Afspraak is afspraak en er is oog voor onze processen. Werkzaamheden die overlast geven, worden zoveel mogelijk buiten werktijden gepland. Ook de service is prima.”

Fotografie Dept Holding B.V


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Dept

Plaats:
Amsterdam - Rotterdam

Opdrachtgever:
Dept Holding B.V.