Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Hoofdkantoor Rode Kruis

Het Rode Kruis is het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld. De Nederlandse organisatie verhuisde in Den Haag naar een nieuw hoofdkantoor. Bij de aanpassing hiervan werd een beroep gedaan op vertrouwde partijen zoals Van den Pol.

“Zij zijn al jarenlang voor ons actief, onder meer met het onderhoud van beveiligingsinstallaties,” zegt Diederik Rodenburg, manager facilitaire zaken en inkoop.

Voor toegangscontrole en beveiliging in het nieuwe pand adviseerde Van den Pol een systeem van Keyprocessor. “In de showroom van deze leverancier kregen wij een prima indruk van werking en mogelijkheden.” De integrale oplossing betekent een kwaliteitssprong. “Hiermee kunnen wij zowel toegangscontroleinbraakbeveiliging als CCTV via 1 centraal managementsysteem bedienen en beheren. Het werkt in de cloud en kan vanaf elke gewenste plek worden aangestuurd. Aanvullende functionaliteit kan eenvoudig worden toegevoegd.” Ook over het verloop van de verbouwing is Rodenburg tevreden. “Al met al blijkt de keuze voor vertrouwde partners een juiste beslissing.”


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Hoofdkantoor Rode Kruis

Plaats:
Den Haag

Opdrachtgever:
Het Nederlands Rode Kruis