Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Van den Pol verduurzaamt Stedin

De metamorfose van het Utrechtse kantoor van netbeheerder Stedin is illustratief voor de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Het bestaande, oudere gebouw was te groot geworden voor de huidige organisatie. Stedin besloot de helft van het kantoor te slopen en het resterende gedeelte duurzaam te renoveren.

Van den Pol leverde een substantiële bijdrage aan dit binnenstedelijke project met een flinke verduurzamingsopgave. De E-specialist was onder meer verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installatie, datanetwerk, brandmeld- en inbraakinstallatie plus de toegangsvoorziening voor het parkeerterrein. De door Van den Pol aangelegde Ledverlichting zorgt voor een forse energiebesparing.

Terwijl de activiteiten onveranderd blijven, kan Stedin toe met 50% van de ruimte. Het energieverbruik is nog maar een kwart van dat in de oorspronkelijke situatie. Een goed voorbeeld van wat op dit moment technisch mogelijk is op het gebied van verduurzaming.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Van den Pol verduurzaamt Stedin

Plaats:
Utrecht

Opdrachtgever:
Van Galen Klimaattechiek B.V.

Bijzonderheden:
All LED Zeer duurzaam verbouwd met als resultaat een stevige A++ energielabel.