Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Groenendijk bedrijfskleding - circulaire renovatie

Door de groei zocht Groenendijk Bedrijfskleding een groter bedrijfspand. De keuze viel op een deel van een bestaand hallencomplex in Woerden. “Dat wilden we zo duurzaam en circulair mogelijk renoveren,” zegt directeur Marien Groenendijk.

“In de bouw staat circulariteit nog in de kinderschoenen,” stelt projectmanager Jacco van Leersum (Promad) die het project begeleidde. “Daarom was bij de selectie van bouwpartners de bereidheid samen te experimenteren een belangrijk criterium.” Voor elektrotechniek, verlichting, domotica, geluidsinstallatie, toegangscontrole, inbraak, CCTV, datanetwerk en intercom werd Van den Pol geselecteerd. “Een vertrouwde partij die we kenden van eerdere projecten.”

Uitgangspunt was om oude elementen niet als vanzelfsprekend te vervangen maar zoveel mogelijk opnieuw te gebruiken. Dat lukte verrassend vaak. Groenendijk: “Zo zijn bestaande kozijnen gewrapt en daardoor prima bruikbaar. Isolatiemateriaal uit ons vorige pand is hier weer toegepast. Overbodige binnenkozijnen zijn voorzien van brandwerend glas en vormen nu een tussenwand in de productieruimte. En door Van den Pol opnieuw bedrade speakers blijken een retro eyecatcher.”


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Groenendijk bedrijfskleding - circulaire renovatie

Plaats:
Woerden

Opdrachtgever:
Groenendijk Bedrijfskleding B.V.

Bijzonderheden:
Circulaire renovatie. Elektrotechniek, verlichting, domotica, geluidsinstallatie, toegangscontrole, inbraak, CCTV, datanetwerk en intercom. Hergebruikte onderdelen , duurzaamheid, Ledverlichting .