Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Monsterbaan faculteit Diergeneeskunde Universiteit - GRB

De faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht beschikt over uiteenlopende gebouwen: kantoren, collegezalen maar ook voorzieningen voor onderzoek en behandeling van dieren. De specifieke functies stellen eisen aan bedrijven als GRB Verlichting die bij het onderhoud ondersteunen.

“Wij zien meerwaarde in hun specialistische expertise,” zegt Bjorn Hendriks, projectleider Facilitair Service Centrum. “Dat via zusterbedrijf Van den Pol ook de E-component geborgd is, zie ik als een bijkomend voordeel.” GRB voorziet onder meer fietsenstallingen van Ledarmaturen met slimme sensoren. Terwijl veiligheid en comfort gegarandeerd zijn, is de besparing aanzienlijk.

Opmerkelijke voorziening is de zogenaamde monsterbaan, een 60 meter lange hal waar camera’s en sensoren de beweging van paarden vastleggen. “Hierdoor kunnen onze experts achterhalen wat eraan schort. Eigenaren uit binnen- en buitenland komen met hun dieren naar Utrecht voor deze unieke voorziening.”

GRB heeft de bestaande tl-verlichting van de monsterbaan vervangen door Led. Dit zorgt voor stabiel, flikkervrij licht waardoor de kwaliteit van de camerabeelden optimaal is. Naast de energiebesparing en hogere lichtopbrengst is ook de lange levensduur van belang. “Lampen moeten met een hoogwerker worden vervangen. De monsterbaan kan dan niet worden gebruikt en dat willen we tot een minimum beperken.”


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Monsterbaan faculteit Diergeneeskunde Universiteit - GRB

Plaats:
Utrecht

Opdrachtgever:
faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht

Bijzonderheden:
80% besparing, bestaande tl-verlichting vervangen voor Led. Energiebesparing en hogere lichtopbrengst, lange levensduur.