Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

152 tijdelijke woningen Green Real Estate

Niet alleen voor studenten en statushouders, ook voor buitenlandse werknemers is behoefte aan grootschalige, flexibele huisvesting. In opdracht van Green Real Estate realiseerde Jan Snel in Waalwijk een complex met 152 woningen voor deze doelgroep. Van den Pol was verantwoordelijk voor alle E-installaties.

“De opzet komt grotendeels overeen met eerdere gezamenlijke projecten voor studentenwoningen,” aldus projectleider Sebas L’Ortye. “Die ervaring was hier een groot voordeel.” Dat Van den Pol bij deze projecten veelal dezelfde mensen inzet, draagt bij aan een snelle voortgang. “Onze medewerkers zijn vertrouwd met de werkwijze van Jan Snel. Zij hebben aan een half woord genoeg.”

Vergeleken met grootschalige studentenhuisvesting heeft het complex in Waalwijk een meer tijdelijk karakter. “Ook zijn de woningen met zo’n 40 m2een stuk groter; hiertoe werden telkens twee prefab-units gekoppeld.” Naast de stroomvoorzieningen legde Van den Pol ook de data-, CAI- en brandmeldinstallatie aan alsmede alle verlichting. “Net als bij onze andere actuele projecten is dit complex full Led,” zegt L’Ortye. Een gasaansluiting is er niet meer. “Gebouwen die wij installeren, zijn steeds vaker all electric.”


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
152 tijdelijke woningen Green Real Estate

Plaats:
Waalwijk

Opdrachtgever:
Jan Snel B.V.

Bijzonderheden:
Flexibele huisvesting , data, CAI, brandmeldinstallatie, full led.