Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Centrum Wiskunde & Informatica

Kwaliteitsslag bij Centrum Wiskunde & Informatica

Het Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) heeft een wereldwijde reputatie. Studenten met 32 verschillende nationaliteiten werken er aan uitdagende projecten. "Zij houden zich bezig met wiskundige berekeningen en algoritmes, " verteld Adam van Arkel, verantwoordelijk voor technisch gebouwbeheer. 

CWI is volop bezig met een kwaliteitsslag van de gebouwen. "Eerst is de buitenschil aangepakt, nu volgt de binnenzijde. Verduurzaming is een belangrijke doelstelling, ook bij de vernieuwing van de verlichting." Daarvoor wordt GRB Verlichting ingeschakeld, na eerdere prima ervaringen van Van Arkel met Sales Engineer Paul van der Maas. Als pilot verving GRB onder meer bij de administratie en in wetenschappelijke ruimte conventionele verlichting door led.

  

"Recent zijn ook panelen in de bibliotheek vervangen. Van uitval is nu geen sprake meer en de nieuwe armaturen leveren een aanzienlijke energiebesparing. De terugverdientijd is zelfs nog korter dan verwacht. 

GRB-monteurs weten volgens Van Arkel als geen ander hoe zij overlast moeten voorkomen. "Bij de remplace werken ze snel en zorgvuldig." De nieuwe verlichting blijkt een schot in de roos. "Er is minder schaduwvorming en door de gekozen lichtkleur raken mensen minder vermoeid. "


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Centrum Wiskunde & Informatica

Plaats:
Amsterdam

Opdrachtgever:
Centrum Wiskunde & Informatica