Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Distributiecentrum Brocacef

Brocacef breidt Eindhovens distributiecentrum uit

Met de uitbreiding van het Eindhovense distributiecentrum verdubbelt Brocacef de capaciteit op deze locatie. Daarmee is de farmaceutische groothandel voorbereid op groei, aldus programmamanager Koen Gudde. "Zo kunnen wij nog beter inspelen op actuele marktontwikkelingen. Op piekmomenten zullen zo'n 350 mensen werkzaam zijn in de vergrote distributievoorziening."

Net als het bestaande distributiecentrum is ook de uitbreiding gerealiseerd door Heembouw. Op hun beurt kozen zij opnieuw voor Van den Pol als bouwpartner. Naast de E-installatie, verlichting en dakverwarming legde Van den Pol ook het datanetwerk plus bekabeling voor camera's en geluidinstalltie aan.  "Verder hebben zij de bestaande brandmeld-, toegangscontrole- en inbraakinstallatie uitgebreid en gekoppeld.

Na oplevering van de nieuwbouw zijn de logistieke voorzieningen aangelegd en worden de puntjes op de i gezet. Gudde: "Bij het intergreren van de twee bouwdelen bleek Van den Pol's kennis van het bestaande pand een groot voordeel. In een vloeiend samenspel met Heembouw verliep de bouw snel en goed, met betrokken vakmensen. Zij staan ergens voor en hebben zichtbaar plezier in hun werk."


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Distributiecentrum Brocacef

Plaats:
Eindhoven

Oppervlakte:
8500 M2

Opdrachtgever:
Heembouw Bedrijfsruimte Zuid B.V.