Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

C&A

Nieuw winkelconcept na metamorfose

De relatie van C&A en Van den Pol gaat zeker tien jaar terug. Prominent recent project is de metamorfose van het filiaal in Eindhoven. Klanten ervaren er de nieuwe winkelbeleving van C&A. “Door de casco-verbouwing zijn de oorspronkelijke winkeloppervlakte en positie in het pand drastisch gewijzigd,” verduidelijkt Onno, projectmanager bij C&A. De winkel heeft een hele nieuwe look & feel gekregen met een warmere uitstraling en moderne faciliteiten. “Het publiek ervaart meer gemak, comfort en inspiratie tijdens het winkelen.”

Verlichting is één van de smaakmakers en draagt bij aan de open winkelbeleving. “Dit kan echter niet worden gerealiseerd zonder zorgvuldig aangelegde installaties die achter de schermen helder en vakkundig zijn gemonteerd. Van den Pol heeft de complete elektrotechnische en data-installaties geleverd en aangelegd. Van hoofdverdeler tot aansluitpunt van een telefoon in de paskamers.”

Waar ligt voor C&A bij het Eindhovense project vooral de toegevoegde waarde van Van den Pol? “In het vakmanschap, de toewijding en correctheid maar zeker ook in het menselijk contact naar onze medewerkers en de overige bouwers.”

 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
C&A

Plaats:
Eindhoven

Opdrachtgever:
C&A Nederland