Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

CBRE streeft naar preferred suppliers

“We weten wat we aan elkaar hebben”

CBRE is het grootste vastgoedadviesbureau ter wereld. Eén van de diensten die de full service dienstverlener biedt is het beheer van commercieel vastgoed. In Nederland is CBRE verantwoordelijk voor maar liefst 2.200.000 vierkante meter. Addy van Zoelen heeft als technisch manager drie portefeuilles onder zijn hoede. Van den Pol ondersteunt bij het onderhoud ervan. “Gezamenlijke uitdaging: de tevredenheid van huurders en eigenaren op een nog hoger niveau brengen.”

CBRE schakelt Van den Pol in bij storingen en onderhoud van elektra-, beveiligings- en brandveiligheidsinstallaties. “In het begin was het even wennen aan elkaars werkwijze en systemen. In de loop der tijd groeide het vertrouwen en is de samenwerking steeds verder gefinetuned. We weten wat we aan elkaar hebben. De lijnen zijn kort, de mensen van Van den Pol reageren snel en adequaat.”

Samenwerking met een beperkt aantal preferred suppliers maakt het volgens Van Zoelen mogelijk van beide kanten meer energie te steken in de relatie. “Dat komt de prestaties ten goede.” De uitgangspunten voor Van den Pol zijn daarbij positief. “Het is een professionele partij die goed staat aangeschreven. En met 250 medewerkers beschikt de organisatie over voldoende capaciteit en kennis.”


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
CBRE streeft naar preferred suppliers

Plaats:
Nederland

Opdrachtgever:
CBRE

Bijzonderheden:

Preferred supplier