Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

132 apartementen Rijswijk

In Rijswijk verzorgde Van den Pol Elektrotechniek de technische installaties voor ‘De Drie Torens’, een uit drie woontorens bestaand complex met in totaal 132 appartementen en een parkeergarage. In de veertien verdiepingen tellende gebouwen en de parkeergarage verzorgde Van den Pol de installaties voor elektra en videofoon. Na de oplevering is er een goede relatie gegroeid met de Vereniging van Eigenaren (VvE).

Frank van den Hout, technisch lid van het bestuur en verantwoordelijk voor allerhande onderhoudszaken, is enthousiast over de prestaties en de samenwerking: “In het begin hebben we alle installaties bekeken. Daar viel meteen op hoe netjes alles is aangelegd. In mijn dagelijks werk als ingenieur, waar ik met technische en facilitaire zaken te maken heb, kom ik dat wel anders tegen. Bij Van den Pol valt op dat alles netjes recht bekabeld is en goed gedocumenteerd. We kregen zonder problemen of extra kosten een complete set technische tekeningen, en ook bij offerteaanvragen voor aanvullingen of onderhoud wordt er snel en soepel gewerkt.

Van den Pol is een professioneel bedrijf waar wij als VvE op kunnen vertrouwen en waar de prijsstelling ook in orde is. Ik vind dat je dit soort bedrijven moet koesteren. Van den Pol is dan ook onze vaste partner voor uitbreidingen en service en onderhoud.”


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
132 apartementen Rijswijk

Plaats:
Rijswijk

Opdrachtgever:
Ballast Nedam

Bijzonderheden:
Koop- en huurwoningen. Beheerder Vidomes Delft Opgeleverd: 2013