Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Besturing Umincorp

Umincorp's innovatieve proces maakt duurzame plastic verpakkingen mogelijk; zo kan 80% CO2 bespaard worden. Dankzij nauwkeurige recycling van plastics kunnen shampooflessen weer shampooflessen worden. Plastic afval wordt een waardevolle grondstof. De aanpak van Umincorp heeft wereldwijd een enorme potentie. Van den Pol levert graag een bijdrage.

Recent breidde Umincorp de capaciteit uit met een tweede MDS-lijn. Van den Pol nam de elektra en besturing voor zijn rekening. "Van verschillende kanten werd het bedrijf aanbevolen als een deskundige partner, "zegt Jisk Drijver, Hoofd Projecten bij Umincorp. "Dat maken zij waar. Ook hun enthousiasme en no-nonsensaanpak dragen bij aan een prima samenwerking. 

Bij beoogde expansie ziet Drijver de wereldwijde ervaring van Van den Pol met industriële automatisering als belangrijk pluspunt. "Bijkomend voordeel is dat zijn via virtual reality hun werkzaamheden ook op afstand kunnen uitvoeren."

Lees hier het complete interview met Jisk Drijver in ons PULS magazine

 

Beeldmateriaal Jisk Drijver - Umincorp


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Besturing Umincorp

Plaats:
Amsterdam

Opdrachtgever:
Urban Mining Corp Operations B.V.

Bijzonderheden: