Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

169 won. Kwintijn Amsterdam

Kwintijn is een grootschalig complex aan de Amsterdamse Bilderdijkkade met een mix van functies. Bovenop een parkeergarage zijn in de eerste fase 167 appartementen gerealiseerd, zowel huur als koop.

Opdrachtgever Van Wijnen zocht voor dit project partners met ontwikkelend vermogen. Installateurs die zelf een technische omschrijving maken en vanuit een taakstellend budget opereren. Van den Pol nam de handschoen op en was verantwoordelijk voor de aanleg van elektra plus de plaatsing van zonnepanelen.

De bouwers moesten bij Kwintijn woekeren met de ruimte. Containers en bouwketen waren op schuiten in het water van de Bilderdijkkade geplaatst. Logistiek luisterde het erg nauw; alles moest just in time worden aangeleverd.

Ondanks een forse vertraging omdat oude palen en puin in de grond werden aangetroffen, is de eerste fase van Kwintijn zes maand voor schema gerealiseerd. De inzet van Lean en BIM was hierbij van groot belang. Bij een groot, complex project als Kwintijn komen de voordelen van beide instrumenten optimaal tot zijn recht.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
169 won. Kwintijn Amsterdam

Plaats:
Amsterdam

Opdrachtgever:
Van Wijnen Haarlemmermeer

Bijzonderheden:
169 woningen, parkeergarage en zonnepanelen