Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

De Nieuwe Baten Nieuwegein

Kort voor de bouwvak 2012 heeft Van den Pol Elektrotechniek de installatiewerkzaamheden aan ‘De Nieuwe Baten’ in Nieuwegein afgerond. Het betreft een multifunctioneel project dat bestaat uit vier gebouwen rondom een openbaar toegankelijke binnentuin. Het is een combinatie van commerciële ruimten op de begane grond voor maatschappelijk welzijn, met daarboven vijf verdiepingen met dertig huurappartementen en zeventig koopappartementen. Onder het gehele gebouw inclusief het binnenplein bevinden zich een parkeergarage en bergingen voor de bewoners. Op de bovenste verdiepingen bevinden zich de luxe penthouses met grote dakterrassen.

Van den Pol Elektrotechniek verzorgde de installatie van elektra, ict, beveiliging en brandmelding in de parkeergarage. De honderd appartementen zijn ook voorzien van een videofooninstallatie voor toegangscontrole, inclusief elektrische deurdrangers bij de gezamenlijke entrees en het hek van de binnentuin. De videofooninstallaties in de koopappartementen zijn voorzien van scrollpanelen.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
De Nieuwe Baten Nieuwegein

Plaats:
Nieuwegein

Opdrachtgever:
Florie en van den Heuvel

Bijzonderheden:
n.v.t.