Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Elektrotechniek voor Woningbouw

Iedere woning heeft een andere aanpak nodig, van basisinstallatie tot Smart Living. Bij Van den Pol stellen we onze klant centraal, om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Wij kennen het bouwproces van haver tot gort en zijn aanwezig van begin tot einde, van ontwerp en calculatie tot de uitvoering en de uiteindelijke oplevering. Wij hebben alles in eigen huis en zijn in staat om een veelzijdigheid aan bouwsystemen te installeren, zowel traditioneel als modern. Ons werk wordt gekenmerkt door een hoge mate van voorspelbaarheid, zodat u weet dat u het aan ons over kunt laten. Soepel, zonder gezeur.

Duurzame oplossingen voor

De eisen aan onze woonomgeving hebben de laatste jaren een vlucht genomen. Een woning moet comfortabel, prettig in gebruik en uiteraard een aangename woonomgeving zijn. Het is mogelijk om met één systeem zowel licht en deuren als de cv te bedienen. Van den Pol koppelt op een innovatieve manier alle installaties aan elkaar voor een optimaal gebruikersgemak. Daarbij speelt waar mogelijk ook energie-efficiency een rol. Met name waar het gaat om grotere wooncomplexen met gezamenlijke ruimtes als bergingen, trappenhuizen en parkeergarages, weet Van den Pol met slimme schakelingen en innovatieve lichtconcepten substantiële besparingen te realiseren. Van den Pol werkt aan duurzame oplossingen in de woningbouw, nieuwbouw woningen/ appartementen, en is gespecialiseerd in concrete maatregelen om schone energie op te wekken en energie te besparen.

Meer weten over Woningbouw?

Wilt u meer weten over Woningbouw? Lees dan alles over onze dienstverlening. U kunt ook direct contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer.