Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

OurDomain

Veilig in de stad

OurDomain in Amsterdam- Zuidoost omvat 1.550 woningen voor studenten, jongeren en starters. Het project bestaat uit drie gebouwen, een parkeergarage en een openbare binnentuin. Van den Pol is verantwoordelijk voor de elektrotechnische en beveiligingsinstallaties in het hoofdgebouw en voorziet de daken van zonnepanelen. 

Voor de data- en  beveiligingsinstallaties van het hele complex hebben wij een redundant glasvezelnetwerk aangelegd. Op dit netwerk worden onder andere de camera's en brandmeldcentrales aangesloten tot één te beheren installatie. Beide systemen zijn te monitoren via de centrale receptie waar het Eocortex Videomanagementsysteem draait. 

Alle entrees en locaties waar mensen samen komen zijn voorzien van camera's. Deze hebben een preventieve werking als het gaat om vandalisme of ongewenst gedag. Beelden kunnen 24/7 worden bekeken. De software biedt tal van mogelijkheden. Zo zorgt een pop-up in het scherm direct voor extra attentie als ergens een deur opent. Beelden worden opgeslagen en kunnen later worden teruggekeken. Het Eocortex-systeem is schaalbaar. Naar wens kunnen later functies worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan geluiddetectie, kenteken- gezichts- en persoonsherkenning. 

Door een telsysteem kan geregistreerd worden hoeveel mensen zich op een bepaalde plek bevinden. Er volgt automatisch een waarschuwing als het aanal mensen binen een gebied hoger is dan de aangegeven limiet. Een waardevolle functionaliteit, zeker in de coronaperiode. 

 

 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
OurDomain

Plaats:
Amsterdam

Bijzonderheden:

1.550 woningen voor studenten, jongeren en starters