Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Zorginstellingen Pieter van Foreest

Een zorginstelling en een elektrotechnisch bedrijf lijken op het eerste gezicht niet veel gemeen te hebben. Toch verschillen de doelstellingen van Pieter van Foreest en die van Van den Pol niet zo veel. Ze stellen beide de klant centraal, ze willen allebei de klant ontzorgen en ze zijn een partner waar je op kunt vertrouwen.

Optimaal werkende installaties

Het is voor Pieter van Foreest van groot belang dat de elektrotechnische installaties goed werken en dat ook blijven doen. Alleen dan kunnen zij de zorg verlenen die ze graag wensen te verlenen. Door de installaties regelmatig te controleren, wordt het risico op onverwachtse uitval beperkt. Dochteronderneming GRB onderhoudt de installaties met betrekking tot het licht en EVI keurt alle installaties tijdig.

Daarnaast staat Van den Pol ook klaar om plotselinge storingen of calamiteiten te verhelpen. Pieter van Foreest kan ons 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereiken. Een mooi voorbeeld van een zorginstelling ontzorgen op het gebied van de E-installaties.

“We hebben een klik met Van den Pol”

Door de samenwerking met Van Galen B.V. kwam de heer Rimmelzwaan, manager Vastgoed & Faciliteiten bij Pieter van Foreest, in contact met Van den Pol b.v. De kwaliteit van Van den Pol was niet onbekend: “Van den Pol heeft eerder wat klusjes voor ons gedaan, waaruit de kwaliteit sterk naar voren kwam. Door die kwaliteit hebben we besloten om nu weer met ze in zee te gaan.” De heer Rimmelzwaan, die al eerder met andere bedrijven heeft gewerkt, vond bij Van den Pol de juiste klik. “De diversiteit, de kwaliteit en het inlevingsvermogen sprak ons zeer aan.” De samenwerking tussen Pieter van Foreest en Van den Pol is nog aan het groeien. De zorginstellingen van Pieter van Foreest hebben ieder zo hun eigen behoeften en wensen, maar “de potentie en de wil is er zeker bij Van den Pol”, aldus Rimmelzwaan.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Zorginstellingen Pieter van Foreest

Plaats:
Nederland

Opdrachtgever:
Zorginstellingen Pieter van Foreest

Bijzonderheden:
Het onderhouden van alle technische installaties op verschillende locaties van Zorginstellingen Pieter van Foreest.