Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Vodafone Amsterdam

Een uniek kantoorconcept dat de hele wereld over gaat.

Van den Pol Elektrotechniek verzorgde in opdracht van ING Real Easte alle elektrotechnische, brandmeld- onruimings- en inbraaksignaleringsinstallatie in het gehele pand op het Oosterdokseiland en werd na oplevering door Vodafone ingeschakeld voor de noodverlichting, de brandmeld- ontruimings- installatie en installatie van een toegangscontrolesysteem en IP-camera's met aansluiting op de Vodafone-meldkamer.

Het ging om snel schakelen, goed afstemmen en fexibel anticiperen op vragen van de opdrachtgever. Tjeu Verheijen van Vodafone; "Vanwege de kennis van de situatie lag het voor hand wederom Van Galen Klimaattechniek samen met Van den Pol Elektrotechniek in te schakelen. En ik moet zeggen dat ondanks mijn bedenkingen van hoe de gehele bouwsector functioneert, Van den Pol een van de betere is. We hebben goed kunnen samenwerken met de mensen van Van den Pol. Zij kwamen hun afspraken na en werkten op een nette manier. Daar zijn we zeer tevreden over. "


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Vodafone Amsterdam

Plaats:
Amsterdam

Opdrachtgever:
ING Real Estate

Bijzonderheden:
n.v.t.