Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Onderhoud elektra en brandmeldinstallatie PerMens

Duidelijk jaarplanning, vlotte communicatie

PerMens is de nieuwe naam van Volksbond Streetcornerwork. De wortels van deze Amsterdamse stichting gaan terug tot 1875. PerMens biedt onderdak en ondersteuning aan daklozen en mensen met afstand tot de samenleving.

“Daartoe hebben wij zo’n dertig panden in gebruik, variërend van inloophuizen, woonlocaties tot kantoorruimte,” zegt Angelique van Schie, projectleider huisvesting. In opdracht van eigenaar Jan Snel verzorgt Van den Pol de storingsdienst op een van de wooncomplexen van PerMens. “Daar merkte ik dat ze altijd snel reageren en rapporteren.”

Deze aanpak sprak aan en was aanleiding voor een samenwerking per 1 januari 2021. “Bij acht van onze panden is Van den Pol nu verantwoordelijk voor het regulier onderhoud aan elektra en brandmeldinstallaties. Ook bij storingen schakel ik ze in. Bevalt de samenwerking dan wordt deze in de toekomst verder uitgebreid.”

De ervaringen zijn positief. “Er is een duidelijke jaarplanning, communicatie en terugkoppeling verlopen vlot. Monteurs melden zich altijd netjes van tevoren aan. Ook houden ze rekening met onze cliënten. Belangrijk, want het gaat immers om een kwetsbare groep.”

 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Onderhoud elektra en brandmeldinstallatie PerMens

Plaats:
Amsterdam

Opdrachtgever:
Stichting Per Mens