Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Nieuwbouw Hydepark

Nieuw Hydepark

Ter vervanging van een verouderd complex verrees in Doorn Nieuw Hydepark. Dit gebouw van 4.000 m2 herbergt een vakantievoorziening van 83 kamers voor mensen met een handicap en een diaconaal congres- en ontmoetingscentrum met negen multifunctionele vergaderzalen.

Al bij de aanbesteding van Nieuw Hydepark was een BIM-model beschikbaar waarin alle bouwpartners hun gegevens hebben ingebracht. Van den Pol was verantwoordelijk voor de E-installatie, brandmeldinstallatie, datanetwerk, camerabewaking en intercom. Ook de verlichting – Led en hoogfrequente TL5 – is door Van den Pol aangelegd. Opvallend daarbij is de grote kapel bovenin het gebouw. Lichtontwerp en armaturen hiervoor zijn in nauwe samenspraak met de architect geselecteerd.

Op het landgoed van Nieuw Hydepark staat ook een historische oranjerie. Die is door dezelfde bouwpartners grondig gerestaureerd.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Nieuwbouw Hydepark

Plaats:
Doorn

Opdrachtgever:
De Vree en Sliepen B.V.

Bijzonderheden:
Hydepark is een nieuwe accommodatie voor zorgvakanties, groepsvakanties en conferenties. Maximaal ingezet op Duurzaamheid