Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Futurazorg

Het Futurahuis in Oudewater bevat 16 appartementen voor alleenstaande senioren plus een gezamenlijke leef- en eetruimte. De senioren wonen zelfstandig en hebben toegang tot voorzieningen en zorg naar behoefte.

In het gebouw is een woning voor het beheerdersechtpaar geïntegreerd. Naast de inzet van de medewerkers wordt voor de zorgverlening ook een beroep gedaan op de natuurlijke netwerken van familie en samenleving.

Initiatiefnemer Futurazorg selecteerde Van den Pol als partner voor de elektrotechnische installaties. Die omvatten ook de brandmeldvoorziening, databekabeling, CAI-installatie en de bekabeling voor het zorgsysteem. Het dak van het Futurahuis is door Van den Pol voorzien van PV-panelen die ruim 14.000 Wp leveren. Hiermee is het gebouw als het gaat om energie vrijwel zelfvoorzienend.

Het animo voor het eerste Futurahuis is groot. Reden voor Futurazorg om in Waalwijk en Nieuwveen vergelijkbare voorzieningen realiseren. Ook daar verzorgt Van den Pol de E-installaties.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Futurazorg

Plaats:
Oudewater

Opdrachtgever:
Van Vliet Bouw Aarlanderveen

Bijzonderheden:
Opgeleverd: 2014