Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Aanpassingen Olympia 6-8

De entree van het Hilversumse kantoorgebouw Olympia 6-8 kreeg een facelift. Aanleiding was een huisstijlwijziging van gebruiker Kenteq. Het kenniscentrum besloot om de uitstraling van de entree een opfrisbeurt te geven.

Van den Pol was zeventien jaar geleden betrokken bij de bouw van Olympia 6-8 en leverde ook een bijdrage aan de facelift.

De verlichting werd veelal vervangen door LED waarbij de entree is voorzien van hangende pendelarmaturen. Die zijn RGB-bedienbaar zodat elke gewenste kleur mogelijk is. Tijdens de verbouwing van de entree bleef het kantoorgebouw in gebruik. Overlast voor de huurders werd tot een minimum beperkt.

Aansluitend was Van den Pol eveneens actief in het aangrenzende gebouw Olympia 2. Daar werd niet alleen de entree vernieuwd maar zijn ook twee verdiepingen gemoderniseerd.



  Vorig project Volgend project  

Naam:
Aanpassingen Olympia 6-8

Plaats:
Hilversum

Opdrachtgever:
n.v.t.

Bijzonderheden:
Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Metalelektro