Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

32 Zorgwoningen

Bloementuin is een complex met 32 zorgappartementen voor dementerende ouderen. Het is een goed voorbeeld van onze integrale inzet bij een turnkey project. Als onderdeel van het bouwteam realiseerde Van den Pol onder meer de complete E-installatie, het verlichtingsplan en de aansluiting voor een extern noodaggregaat. Het complex is full-Led en heeft ruim 150 PV-panelen.

Ook op het gebied van veiligheid en ICT speelde Van den Pol een cruciale rol. Bijvoorbeeld met de brandmeld- en ontruimingsinstallatie; deze laatste is uitgevoerd als PZI-systeem (stilalarm). Het datanetwerk, verpleegoproepsysteem, CCTV en toegangscontrole zijn eveneens door ons aangelegd.

Bloementuin was een Design & Build-opdracht. Als Van den Pol zien we zo’n aanpak graag. Door vooraf zorgvuldig alle eisen en wensen met de opdrachtgever af te stemmen, lukt het nog beter een installatie op maat te maken. Dat werd onderstreept door een probleemloze oplevering.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
32 Zorgwoningen

Plaats:
Geldermalsen

Opdrachtgever:
De Vree en Sliepen B.V.

Bijzonderheden:
Het complex is full Led en voorzien van ruim 150 PV-panelen