Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Elektrotechniek voor Retail

Het verhogen van beleving en comfort in winkels is dagelijks werk voor 
Van den Pol. Op honderden locaties door heel Nederland realiseren wij elektrotechnische installaties inclusief:

- Verlichting
- Geluid
- Data
- (Brand)beveiliging
- Camera’s

Van den Pol is aanspreekpunt voor het volledige traject, van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud. Ook op het gebied van energiebesparing bieden wij een complete dienstverlening. Ledverlichting en slimme verbeteringen zorgen voor structurele besparingen. Altijd met oog voor de optimale winkelbeleving.

Opdrachtgevers als Aldi, Amac, Auping, Bruna, C&A, H&M, HEMA, NS en Zeeman vertrouwen hun winkels aan ons toe. Ook individuele retailers kiezen Van den Pol bij nieuwbouw en restyling.

Net als bij winkels zijn in kantoren sfeer en beleving cruciaal. Steeds vaker wordt Van den Pol ingeschakeld bij vernieuwing en herinrichting van kantoorruimte. Ook publieksruimtes en gezondheidscentra zijn vertrouwd terrein, net als showrooms. Veelal in samenspraak met de architect creëren wij hier een aansprekende entourage waarbij verlichting een centrale rol speelt.

 

Techniek moet functioneel zijn. Daarom is veel aandacht voor gebruiksgemak. Bij storingen is de 24-uurs servicedienst dag en nacht bereikbaar.

Meer weten over Retail?

Wilt u meer weten over Retail? Lees dan alles over onze dienstverlening. U kunt ook direct contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer.