Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Amac The Wall

Amac is dé reseller van Apple

Amac is verreweg de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Met 47 winkels en online bedient het bedrijf zowel particuliere als zakelijke klanten. Het werkzame leven van Amac-oprichter en CEO Ed Bindels is nauw verweven met Apple. Al in 2005 opende hij in Utrecht een eerste Apple-winkel. "Apple kent en waardeert Amac als eigenwijze partner."

Onze werkzaamheden

Het voormalige hoofdkantoor in het centrum van Utrecht was al een geruime tijd te klein. "Na de overname van icentre werd het helemaal woekeren met de ruimte. Gaandeweg ontstond het idee om hoofdkantoor, winkel en logistiek centrum op één locatie te concentreren." De keuze viel op de kop van The Wall langs de A2 bij Utrecht.

Een ingrijpende verbouwing volgde. Van den Pol was daarbij verantwoordelijk voor de complete E-installatie inclusief verlichting, data, beveiliging, toegangscontrole, brandmeld- en ontruimingsinstallatie. "Zij ondersteunen ons al vele jaren bij alle elektrotechnische installaties, "aldus Bindels. "Daarbij gaat het zowel om nieuwbouw als aanpassing van bestaande winkels. Door de lange samenwerking kent Van den Pol onze werkwijze als geen ander.

Zij kunnen prima omgaan met de tijdsdruk die hoort bij een winkelverbouwing. Tijdens de werkzaamheden kom je altijd onverwachte zaken tegen. Wat het ook is, Van den Pol vindt een oplossing."


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Amac The Wall

Plaats:
Utrecht

Opdrachtgever:
Amac B.V.