Dienstverlening Retail

Voor vele honderden winkels ontwerpen, realiseren én onderhouden wij de elektrotechnische installaties.

Advies door Van den Pol

We geven iedere klant een op maat gemaakt advies en wij weten met onze jarenlange ervaring in de retail uw winkel precies die uitstraling te geven die bij de doelgroep aansluit. Van den Pol Retail is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en we zijn constant bezig met de toepassing van innovatieve technieken.

Ontwerpen van lichtplan voor de Retail

Van den Pol is gespecialiseerd in het ontwerpen van een lichtplan. Wit licht om de klant naar binnen te lokken, trendy licht om de producten onder de aandacht te brengen en aangename tinten om de klant een goed gevoel te geven. Een lichtplan houdt rekening met zowel de wensen van de retailer als de wensen van de consument, want producten op de juiste manier uitlichten werkt omzetverhogend. De juiste sfeer met de juiste lichtkleuren is tegenwoordig goed mogelijk met energiezuinige lampen en armaturen. Met een advies op maat besparen we op uw energierekening, niet in de laatste plaats omdat er minder warmteontwikkeling optreedt en energieverslindende koelingssystemen minder frequent gebruikt hoeven te worden.

Installatie voor de retail

Van den Pol heeft alle installaties in eigen beheer. Wij kunnen alle technische installaties in uw winkel verzorgen, u heeft slechts te maken met één contactpersoon. Van brandmeldinstallaties tot beveiligingscamera’s, van lichtbediening tot geluidsinstallaties, Van den Pol voert het uit.

De installaties worden uitgevoerd door onze monteurs. Veel opdrachtgevers waarderen de mentaliteit van onze medewerkers. Ze komen snel tot de kern van de zaak, lossen problemen adequaat op en spelen moeiteloos in op onverwachte situaties.

Onderhoud en service van Van den Pol Retail

Van den Pol is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor storing! Wij zorgen ervoor dat uw winkel optimaal functioneert en dat met behulp van periodiek onderhoud ook blijft doen.

Meer weten over Retail?

Wilt u meer weten over Retail? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.