Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Van den Pol is dealer van Windwokkel™

Uitbreiding van onze zakelijke dienstverlening op het gebied van duurzaamheid

Deze innovatieve windmolen is ontwikkeld door Green Hybrids. Afhankelijk van de locatie en bij gemiddelde windsnelheden levert de Windwokkel op jaarbasis tussen 2.000 en 3.500 kWh. Deze opbrengst is vergelijkbaar met 8 tot 12 PV-panelen.

De opbrengstpiek van een PV-installatie ligt gemiddeld op 1 juli. Rond 1 januari wordt de minste zonne-energie opgewekt. Op dat moment leveren windmolens juist het meeste rendement. Beide groene energiebronnen zijn complementair. Daarom is de Windwokkel een prima aanvulling op de PV-systemen die Van den Pol al 25 jaar installeert voor haar zakelijike klanten.

Windwokkels kunnen op daken geplaatst worden, op een paal of als vervanging van een vlaggenmast. Ze lenen zich prima voor een uitvoering in de huisstijl van de eigenaar en dienen zo als reclamedrager. Daarmee is het hele jaar zichtbaar dat groene energie wordt opgewekt.

Er is veel potentie voor verdere doorontwikkeling en bredere toepassingen van de Windwokkel. Zo fungeert een container met meerdere Windwokkels, PV-panelen en een accupack als duurzame generator bij events of op bouwplaatsen. Zo leveren we nu 10 en 20FT containerframes met windwokkels en PV panelen. Deze click je met 4 twistlocks vast, aansluiten, klaar!

Van den Pol installeert sowieso de Windwokkel zelf, inclusief eventueel grond- of dakwerk. De compacte windmolen is een uitbreiding van onze dienstverlening op het gebied van duurzame energie. Door naast zon ook wind in te zetten, kunnen klanten optimaal gebruikmaken van natuurlijke energiebronnen. Op dit moment leveren we niet aan particulieren.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via 0348 - 473434 of via het contactformulier.