Zorginstellingen voor ouderen en dementerenden

Minder geld voor zorg en een hogere kwaliteit sluiten elkaar niet uit. Sterker nog; investeren in technische ondersteuning verbetert niet alleen de zorgkwaliteit maar levert uiteindelijk zelfs geld op. Door gebruik te maken van technologie en ICT-toepassingen neemt de zorgkwaliteit toe. Daarbij vertaalt Van den Pol uw behoefte in een ondersteuning op maat. Van den Pol werkt alleen met bewezen techniek. Sensoren en bewegingsdetectie zorgen voor gerichte alarmering. Privacy en zelfredzaamheid nemen hierdoor toe: er is persoonlijk toezicht zonder dat fysieke aanwezigheid vereist is. Ook wordt het gevoel van veiligheid voor zowel bewoners als personeel versterkt. Bij valpartijen of gevaarlijke situaties is de zorgverlener direct ter plaatse.

Woonzorgcentrum de Vijferhof: “Van den Pol onderscheidt zich door mee te denken en door pragmatische oplossingen. In de laatste fase van ons project heeft Van den Pol ook nog voor een goede oplossing voor de toegangscontrole van gezamenlijke ruimtes verzorgd. Die is gekoppeld aan aanwezigheidsdetectie, zodat deuren nooit vergeefs op slot gaan. De ideale oplossing voor onze dementerende bewoners.” - Sjaak Immerzeel, woonzorgcentrum de Vijverhof

Terugverdientijd van zorgdomotica

Bij de afweging welke oplossing voor uw cliënten de beste is, spelen factoren als privacy, vrijheid en veiligheid een belangrijke rol. Bewoners hebben elk hun eigen cliëntprofiel. Zorgverleners bieden efficiënte zorg doordat uitsluitend sprake is van gerichte alarmeringen. Valse meldingen behoren tot het verleden. Met name in de nachtzorg kan dit leiden tot een reductie van het aantal meldingen tot 60 % (!) De kostenbesparing is aanzienlijk. Gemiddeld kent onze zorgdomotica een terugverdientijd van slechts 2 jaar.

Zorgdomotica van Van den Pol Elektrotechniek

Ook bij het beheer laat Van den Pol niets aan het toeval over. Met onze serviceorganisatie lossen we eventuele vraagstukken snel en effectief op, eventueel in samenspraak met derden. Wij zorgen ervoor dat u één contactpersoon heeft en houdt.

Meer weten over zorgdomotica?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zorgdomotica voor zorginstellingen voor ouderen en dementerenden? Neem contact met ons op en Van den Pol vertelt u er graag meer over.