Zorgdomotica

Domoticasystemen voor woon-zorginstellingen

Van den Pol Elektrotechniek helpt de zorg verder met passende elektrotechnische installaties en met zorgdomoticasystemen voor woon-zorginstellingen voor ouderen en de thuiszorg, maar ook domoticasystemen voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Daarnaast kan domotica ook ondersteunend zijn bij thuiszorg en mantelzorg wanneer ouderen steeds meer levensloopbestendig willen wonen.

Installatie van zorgdomotica

In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan in de zorg. We verzorgden de elektrotechnische installaties, brandmeld- en toegangscontrolesystemen, datanetwerken en beveiligingssystemen in tal van nieuwbouwprojecten. Werken in de zorg vergt kennis van zaken. Zeker als het gaat om service en onderhoud, waarbij onze monteurs werken in verzorgingstehuizen en verpleegtehuizen die vol in bedrijf zijn. Dan is het voor de klant van essentieel belang dat onze monteurs zich aanpassen en rekening houden met de dagelijkse gang van zaken.

Veilig en prettig wonen tegen lagere kosten

Zorgdomotica-oplossingen van Van den Pol zorgen ervoor dat (dementerende) ouderen in woon-zorginstellingen een prettiger en waardiger bestaan hebben. Maar er is meer. Het blijkt mogelijk om de investeringen die in deze centra in zorgdomotica worden gedaan, in korte tijd terug te verdienen. Het is niet voor niets dat het zorgdomoticaconcept dat wij samen met Ascom ontwikkelden, al op vijf locaties van Pieter van Foreest in het Westland in gebruik is. Zorginstellingen uit het hele land komen kijken hoe Pieter van Foreest kwalitatief hoogwaardige zorg realiseert tegen lagere kosten. Kijk hier hoe het werkt.

Vertrouw op zorgdomotica en service van Van den Pol Elektrotechniek

Het geheim achter ons concept is veel meer dan techniek. Het gaat in zorgdomotica allereerst om betrouwbaarheid. De zorgmedewerkers zullen het alleen gebruiken als het werkelijk ondersteuning biedt en men moet de zekerheid hebben dat servicevragen snel en adequaat worden opgevolgd. In de toepassing van onze zorgdomoticasystemen heeft Van den Pol Elektrotechniek bewezen die verwachtingen waar te kunnen maken.

DOELGROEPEN ZORGDOMOTICA

Prettig kunnen blijven wonen in de eigen, vertrouwde omgeving wordt steeds belangrijker voor mensen. U vraagt zich wellicht af wat dat voor de toekomst betekent, of u nou zelf thuis e.e.a. zou willen aanpassen of wanneer u een zorginstelling heeft en u uw clienten zo goed mogelijk wilt ondersteunen. Hoe kunnen mensen zo lang mogelijk veilig en comfortabel wonen in hun eigen huis, eventueel voorzien van gemakken en middelen ter ondersteuning daarvan zoals zorgdomotica? Bekijk de pagina's per doelgroep:

Contact opnemen

Meer weten over de zorgdomotica van Van den Pol? Neem dan contact met ons op.

Contact