Als organisatie investeren in zonnepanelen

Kosten en energie besparen

De redenen waarom steeds meer ondernemers voor zonne-energie kiezen, verschillen. Voor de een is het puur een kostenafweging. Voor de ander past het gebruik van duurzame energie in het beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Investeren in zonnepanelen is een manier om de CO2-uitstoot van uw bedrijf snel te verlagen.

Duurzaam concurreren

Steeds vaker speelt zonne-energie een rol in de concurrentieverhoudingen. Opdrachtgevers verwachten van hun leveranciers dat zij een actief duurzaamheidsbeleid voeren. Groene energie, duurzaam opgewekt, is daarvan een belangrijk onderdeel.

Advies over zakelijke zonnepanelen

De adviseurs van Van den Pol Elektrotechniek bekijken de situatie vanuit uw primaire doel. Wilt u groener werken, of geven de kosten de doorslag? Desgewenst laten we u meteen zien waar eventueel nog meer milieu- en efficiencywinst geboekt kan worden. U krijgt een duidelijk rapport, waarin is aangegeven waar en hoeveel zonnepanelen u rendabel op uw bedrijfspand kunt plaatsen met daarbij het investeringsplaatje, de energiebesparing, de CO2-reductie en de terugverdientijd en het rendement van de zonnepanelen. Zo kunt u een gedegen besluit nemen op basis van objectieve informatie.