Zeeman

In Leidschendam verandert Leidschenhage in Mall of The Netherlands, het grootste winkelcentrum van ons land. In afwachting van de definitieve nieuwe winkel in een voormalig V&D-pand verhuisde het Zeeman-filiaal naar een tijdelijke locatie in hetzelfde gebouw.

Van den Pol is al jarenlang actief voor Zeeman en was betrokken bij de verbouwing en restyling van tientallen winkels. Bij het tijdelijke onderkomen in Leidschenhage namen wij de E-installatie, verlichting, data- en geluidsinstallatie voor onze rekening.

De winkel is geheel volgens het nieuwe Zeeman-concept ingericht met bestaande materialen uit een voormalig Belgisch filiaal. Interieur en verlichting zijn hergebruikt. Het project verliep voorspoedig en ruim binnen budget. Het leverde de bouwpartners waaronder Van den Pol de complimenten van Zeeman op.