Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Renovatie HTM Den Haag

In het kantoorgebouw boven Den Haag Centraal Station werkte Van den Pol Elektrotechniek mee aan de renovatie van de derde en vierde verdieping ten behoeve van de Haagse Tram Maatschappij (HTM). Voor de volledig gestripte etages, van gezamenlijk ruim vijfduizend vierkante meter, paste van den Pol de basis elektrotechnische installatie aan en verzorgde de verlichting voor de kantoortuinen, stiltegebieden, vergaderkamers en het ontmoetingsplein. In de kantoortuinen werden energiezuinige daglichtregelingen toegepast. Voor het ontmoetingsplein werd hoogwaardige LED-verlichting geïnstalleerd. Tegelijk werd een data-installatie met circa 600 aansluitpunten gerealiseerd. De werkzaamheden startten na een korte voorbereiding in september 2013. Het project werd voor het eind van 2013 opgeleverd.



  Vorig project Volgend project  

Naam:
Renovatie HTM Den Haag

Plaats:
Den Haag

Opdrachtgever:
HTM Den Haag

Bijzonderheden:
Opdrachtgever : HTM, Den Haag Huisvestingsadviseur & architect : CBRE Fotograaf : Hubba! Digitale Fotografie