Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Ravel Residence

Snel Bouwen aan Ravel Residence

Ravel Residence is een complex van 800 tijdelijke studentenwoningen met voorzieningen als een restaurant, bakery, lounge en wasserette. In opdracht van flexibele bouwer Jan Snel realiseerde Van den Pol de elektrotechnische installaties, verlichting en data-installaties plus de installaties voor brandmelding, centrale antenne en huistelefoon. Ook verzorgde Van den Pol de complete energiebekabeling en centrale energiemeting.

Op de productielocatie van Jan Snel bracht Van den Pol de benodigde leidingen aan in een tempo van 25 modulaire units per week. Op locatie in Amsterdam werden in 4 fases telkens circa 200 units geplaatst. Vervolgens zijn de installaties gekoppeld en de centrale voorzieningen aangelegd.

Jan Snel en Van den Pol werken al meer dan twintig jaar samen bij de realisatie van tijdelijke huisvesting voor scholen, kantoren, hotels, culturele instellingen en zorgvoorzieningen. Beide bedrijven zijn optimaal op elkaar ingespeeld. Dit garandeert een snelle, efficiënte werkwijze die veel meerwaarde heeft bij een groot project als Ravel Residence. De woningen worden in elk geval twaalf jaar gebruikt als studentenhuisvesting.

Foto's met dank aan Jan Snel.  Vorig project Volgend project  

Naam:
Ravel Residence

Plaats:
Amsterdam

Opdrachtgever:
Jan Snel Bouw

Bijzonderheden:
800 studentenwoningen, een restaurant, learning, eetkamer, bibliotheek en een wasruimte. Het studentencomplex blijft minimaal 12 jaar staan en beslaat totaal ca. 28.000 m² op 5 bouwlagen. Foto's met dank aan Jan Snel.