Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Nieuwspoort Den Haag, verbouwing Internationaal Perscentrum

Nieuwspoort-directeur Henk Denks was van de eerste plannen tot en met realisatie nauw bij de verbouwing betrokken. Hij is tevreden over het resultaat, en met hem de leden van Nieuwspoort. "De reacties van de gebruikers zijn zeer positief. Zelf ben ik ook erg tevreden. Het pand is mooi verbouwd en voorzien van moderne funcionaliteiten. Het is voor Nieuwspoort een grote stap vooruit.

Met een maximale bouwtijd van acht weken stonden allen partijen voor een forse uitdaging. Voor Van den Elektrotechniek was het een opdracht waar de traditionele bouwvakvakantie voor moest wijken. Naast de algemene elektrotechnische installatie verzorgde Van den Pol het datanetwerk, de verlichting van de ruimte waar de persconferenties worden gehouden, de glasvezelverbinding met de Tweede Kamer en aanpassingen van zowel de brandmeldinstallatie als het camerasysteem.

Voor alle partijen was het een presitgeproject. Henk Dekkers; "Uiteraard zijn we onderweg hindernissen tegengekomen; het is immers een oud gebouw. Maar de bouwkundige aannemer Putter en Van den Pol als technisch aannemer hebben steeds ter plekke goede oplossingen kunnen vinden. Ik zie terug op een prima samenwerking."  Vorig project Volgend project  

Naam:
Nieuwspoort Den Haag, verbouwing Internationaal Perscentrum

Plaats:
Den Haag

Opdrachtgever:
Internationaal Perscentrum Nieuwspoort B.V.

Bijzonderheden:
Opgeleverd: 2014